1 februari 2008

Just another friday

Doing my laundry. Making mashed potatoes with meatballs. Snowy and windy outdoor. M is home sick.
I think I'll stay in for today. Maybe read a little something for school and maybe watch a movie later on. Plain white friday. Quite boring...

6 kommentarer:

rittfeldt sa...

Marianergraven är rena rama badkaret i min värld ;) Det ordnar sig. Men va tusan, har du länkat till mitt lilla (fd) hideaway?! =)

Går det bra med allt annars?

Mr P sa...

Jarå, det knallar på här. Ska iväg o lira badminton med en klubb i stan ikväll. Ska bli skitkul!
Vill du jag ska ta bort länken till dig lr?

rittfeldt sa...

länka hellre till den andra. men jag funderar på att skippa bägge två. äsch. låt det vara så länge.

har varit på kurs i 3 dagar nu. kul, men ganska ansträngande. långa dagar. helt slutkörd nu. hade skriftligt och praktiskt prov förut, men vet inte hur det gått förens i veckan någon gång. då får jag besked. nu ska jag sova i 20 timmar :P

Mr P sa...

Det är väl inte så många som hittar till min blogg in the first place så...
Sköj att du trivs i Nörje! När kan du räkna dig som utbildad instruktör då? Lång utb?

rittfeldt sa...

det är 5 dagars grundutbildning (dom komprimerade det till 3). Den började jag med i fredags. Vet inte än hur det gick på provet. Hakade upp mig på ett ord som sedan flera andra frågor byggde på sen, så vi får se sen hur det gått. Det var ett teoretiskt prov på 40 frågor och sedan ett praktiskt. Skulle jag inte ha klarat gränsen på 35 rätt på det teoretiska så får jag en ny chans om några veckor. Då är jag säker på att det kommer gå bra isf.

Sedan får man fler kurser allt eftersom. Tror nästa är om några månader. Vet inte vad det är då. Men nån är mer djupgående på kost. En annan behandlar rehabträning osv. Faktiskt riktigt intressant, även om jag föredragit undervisningen på svenska :)

Men idag (måndag) är första dagen jag jobbar fulltid självständigt. Får se hur det går sen. Lite sur lön när jag läste att meddellönen i norge ligger på dryga 30 000nkr och jag ligger på 21000. Men men, jag ska köra det här ett tag och få lite rutin och erfarenhet iaf så får vi se sen :)

Mr P sa...

Låter ju kanon! Pengar är ju inte allt, huvudsaken är ju att det är sköj!

 
Mr P's Beautiful Life